20 juni 2016
19:00

Nyhammars IF U

Referat: Bullermyrens IK U - Nyhammars IF U

Det blev förlust mot Bullermyren U i måndagskvällens match med 3-2 efter samma siffror i halvtid, en onödig förlust eftersom NIF var det klart bättre laget ute på planen, framförallt i 2:a halvlek där Bullis i stort sett inte hade en möjlighet medan NIF skapade en mängd möjligheter utan att få dit bollen.
Det var några enkla misstag i mitten av 1.a halvlek som gjorde att Bullis kunde vända ett 1-0 underläge till ledning 3-1 under en 20 minuters period. Men även i den halvleken så skapade NIF både frilägen och andra möjligheter, bla friade domaren för en given straffspark där Jacob Forsberg båda ben blev kapade, helt oförklarligt att domaren kan fria vilket han även gjorde för några hands innanför straffområdet. Man kan lugnt säga att NIF var inte domarens favorit.
NIF gjorde en bra match och spelade bra fotboll under långa stunder där passningsspelet var bra och laget höll en bra bredd vilket gav många fina inlägg där NIF borde gjort några fler mål. Det är också roligt att se att spelarna utvecklas hela tiden och nu när serien vänder ser vi med tillförsikt fram emot det.
Alla i NIF gör en bra match men en extra blomma bör ges till Jonatahn Thoren för sina 2 mål